Pasuria jonë, është klienti

Zgjedh llojin e Pronës


Lokacioni
Nëse dëshironi të krijoni shpalljen tuaj në platformën tonë, ju lutem kontaktoni agjentët tanë në numrat e dhënë ose mbushni formen e kontaktit.

+383 44 848 555

+383 44 848 555Pronat sipas kerkimit


PRONAT E REKOMANDUARA


Kontakti

Emri
Mbiemri
Emaili
logo

Ekipi jonë profesional është i përshtatshëm për të gjithë klientët, ju ndihmon dhe udhëzon në rrugën më të drejtë për të arritur qëllimet e juaja.

Qendra Tregtare, Te PTK-55-1, Rr. 28 Nëntori, Dardani, Prishtinë - 10000
+383 44 848 555